Poncz Építőipari Kft. fő tevékenysége a generálkivitelezés,új épületek megépítése illetve meglévő épületek felújítása, átalakítása.

Ugyanakkor profi csapatunkkal és a rendelkezésünkre álló gép és szerszámpalettánkkal vállaljuk a szakirányú megbízásokat is.


 

 

Különböző építőipari szolgáltatásainkkal Megrendelőnk elégedettségére törekszünk.

Szakembereink folyamatos szakirányú továbbképzéseken vesznek részt, így mindig fel vagyunk készülve a legújabb termékek és kivitelezési módszerek szempontjából is.


 

Építőipari céget keres? Várjuk jelentkezését...


 

Állunk rendelkezésére építőipari munkálatokban, mint például falazás, belsőépítészeti munkák (gipszkartonozás) szerkezetépítés, vakolás, mázolások és festések, asztalos és lakatos szerkezetek készítése és beépítése, zsaluzási és állványozási munkák, hideg- és meleg-burkolatok készítése, homlokzatképzések (vakolás, dryvit, kőburkolatok), nem utolsó sorban ács, tetőfedő és bádogos munkák.

Gazdag gépparkunknak köszönhetően vállalunk föld- és alapozási munkákat, betonozást és betonacél szerelést, térburkolást illetve a közműcsatlakozás megépítését is. Szivárgó építési és szigetelési (víz- és hőszigetelések) munkálatokban is nagy tapasztalattal rendelkezünk, kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk.

Vállaljuk továbbá az épületgépészeti kivitelezéseket és az elektromos szerelési munkákat.


 

kiemelt referenciáink képekben